pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

Pe 1,3 si 6 mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@sportvision.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

ULTIMELE TRENDURI DIN LUMEA FITNESSULUI
Antrenament
16.06.2020.
Antrenament

ULTIMELE TRENDURI DIN LUMEA FITNESSULUI

16.06.2020.

Conceptia noastra despre un stil de viata sanatos s-a schimbat putin in ultima vreme. Aceasta schimbare a aparut ca urmare a situatiei globale actuale, dar si datorita faptului ca ne petrecem mult mai mult timp acasa. Casele noastre au devenit mici sali de sport, am adoptat o alimentatie sanatoasa si am dedicat timp antrenamentelor regulate, pentru a ne mentine in forma.

Vei fi de acord ca nu este chiar atat de rau. Oamenii au gasit multe metode inovatoare de a face sport in aceste noi conditii. Cu siguranta, antrenamentele in casa sau in curte vor ramane foarte populare, dar nu numai. Acesta este ghidul nostru pentru cele mai noi trenduri din lumea fitnessului care te ajuta sa te mentii in forma, sa te distrezi si, cel mai important, sa iti pastrezi sanatatea.

Antrenamentele scurte dar intense sunt noul trend din lumea fitnessului

Daca ai crezut ca antrenamentele tale HIIT nu pot fi mai intense de atat, avem ceva sa iti spunem. Anul 2020 a lansat un nou trend in fitness– micro-HIIT.

Inainte de carantina, foarte multi dintre noi nu aveau timp pentru un antrenament HIIT (20 de minute, de trei ori pe saptamana). Acest lucru nu este o problema, deoarece s-a dovedit ca antrenamentele micro-HIIT dau rezultate si mai bune. Asta inseamna ca poti dedica orice minut liber unui antrenament – fie ca esti intr-o pauza de cafea, pauza de masa sau faci orice alta activitate.

Micro-HIIT poate sa dureze doua-trei minute, nu mai mult de sapte. Acest tip de antrenament da rezultate deoarece reprezinta un tip de “stres sanatos” pentru corp, care accelereaza procesul de regenerare. Arderea de grasimi si de calorii se petrece mai repede, iar rezultatele sunt uimitoare.

Antrenamentele dinamice de acasa sunt pe val

Ai facut vreodata un antrenament dinamic la sala de sport, inconjurat de multi alti oameni pedaland fara oprire? Fetele acum probabil isi amintesc de “Jurnalul lui Bridget Jones”. Da, acela este tipul de antrenament la care ne referim!

In loc sa folosesti o bicicleta in sala de sport, o poti face acasa, la tine in apartament, pe balcon sau poate chiar si in curte. De asemenea, poti urmari live un antrenor pe telefon, tableta sau laptop – oricare metoda iti e mai usoara. Anumite biciclete statice au ecrane cu programe incorporate pentru antrenamente dinamice pe care le poti practica.

Daca mersul pe bicicleta nu e chiar pe placul tau, poti alege alte tipuri de antrenamente dinamice. Poti opta pentru sesiuni de yoga si meditatie sau exercitii care iti vor trezi corpul in doar 10 minute. Alege antrenamentele care ti se potrivesc si care sunt pe placul tau, pentru a te bucura de fiecare minut petrecut facand sport.

Foloseste copacii pe post de instrument de antrenament

Copacii pot deveni usor instrumentul tau favorit pentru sport, deoarece cu totii stim ca antrenamentele facute afara sunt sanatoase si dau rezultate. De aceea, te poti folosi de copaci atunci cand faci sport in aer liber, dar ai grija sa nu ii distrugi.

Poti folosi si benzi de antrenament pentru a face fiecare exercitiu in siguranta. De asemenea, bancile din parc sunt utile pentru flotari si alte exercitii pentru brate.

Antrenamentele cu celebritati sunt noul hit

Multe celebritati si-au creat canale de YouTube unde au dezvaluit care sunt antrenamentele lor preferate. Printre ei se numara atat antrenori celebri de fitness, cat si staruri de la Hollywood. Indiferent pe cine ai decis sa urmaresti, ai luat o decizie buna, deoarece toti au programe de fitness grozave.

Pentru anumite antrenamente vei avea nevoie de echipament special, dar pe altele le poti practica fara probleme. Sfatul nostru este sa combini exercitii pentru diferite grupe de muschi, indiferent de cine le recomanda.

“Smart” boxing

Unul dintre cele mai noi trenduri din lumea fitnessului este asa-numitul “smart” boxing. Acesta este un dispozitiv care iti urmareste fiecare miscare in timpul unui antrenament de box. Il poti purta la incheietura sau glezna, iar acesta iti va inregistra progresul de-a lungul timpului. Asadar, vei sti mereu cum ai evoluat, iar fiecare antrenament va fi foarte distractiv. Alt avantaj al acestei aplicatii este faptul ca iti poti compara rezultatele cu ale altor utilizatori.

Dance, Dance, Dance

Nu toata lumea poate dansa ca un profesionist, dar acesta ramane in continuare un mare trend printre iubitorii de fitness in 2020. Desi poate parea destul de usor, dansul este un sport foarte solicitant, care cere multa disciplina si ar trebui sa devina parte din rutina ta zilnica. Alege piesele preferate, relaxeaza-te, misca-ti corpul si simte-te bine. Nu exista un alt mod mai placut sa te distrezi si sa iti lucrezi muschii in acelasi timp.

Sfatul nostru este sa alegi imbracaminte atractiva pentru fiecare proiect de dans, te va face sa te simti grozav. Pregateste-ti playlistul si sa inceapa dansul!

Speram ca acest articol te-a convins sa dai o sansa celor mai noi discipline in materie de fitness. Daca ai nevoie de echipament nou pentru antrenamentele tale, il poti gasi in magazinele noastre, dar si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...