pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

Pe 1,3 si 6 mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@sportvision.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

CUM SA INCEPI ZIUA BINE: 5 activitati pe care ar trebui sa le adopti ca obiceiuri de dimineata
Antrenament
07.12.2020.
Antrenament

CUM SA INCEPI ZIUA BINE: 5 activitati pe care ar trebui sa le adopti ca obiceiuri de dimineata

07.12.2020.

In fiecare dimineata, iti este greu sa te dai jos din pat pentru ca este atat de cald si comfortabil? AI nevoie de cafea pentru a putea incepe ziua? Esti morocanos dupa ce te trezesti, iar oamenii stau departe de tine? Nu tuturor le plac diminetile.

Folosind cateva metode sugerate de noi, iti poti imbunatati obiceiurile de dimineata, poti duce un stil de viata mai sanatos si iti poti incepe ziua mult mai bine.

STRETCH IT OUT

Cateva exercitii de stretching executate dupa ce te-ai dat jos din pat iti vor pune sangele in miscare si te vor pregati pentru o zi activa.

RENUNTA LA SMARTPHONE

Peste 30% din oameni  isi verifica smartphone-ul in primele 5 minute dupa ce s-au trezit. Renunta la acest obicei. Privind ecranul telefonului atat de repede dupa ce te-ai trezit iti va creste nivelul de stres.

IMBRATISEAZA LUMINA NATURALA

Da perdelele la o parte si lasa lumina naturala sa intre in camera: lumina trimite un semnal catre creierul tau, anuntandu-l ca este momentul sa se trezeasca si sa opreasca producerea de melatonina, hormonul somnului. De asemenea, deschide si ferestrele si respira aer curat.

IA 5 MINUTE DOAR PENTRU TINE

Aloca-ti 5 minute linistite doar pentru tine in fiecare dimineata. Bucura-te de aceste momente in timp ce iti bei cafeaua sau ceaiul, gandeste-te la ce ai de facut in ziua respectiva, sau poti chiar sa iti notezi pentru ce esti recunoscator astazi. Nimic nu iti va face ziua mai buna decat o atitudine pozitiva!

IA MICUL DEJUN

Nu ai timp niciodata sa iei micul dejun? In jur de 18% dintre barbatii si 13% dintre femeile intre 35 si 54 de ani sar peste aceasta masa. In loc sa faci acest lucru, ai putea sa te trezesti cu 15 minute mai devreme. Un mic dejun sanatos si hranitor iti da energie si mentine un nivel al glucidelor mai stabil in timpul dupa-amiezii si serii.  Astfel, nu vei mai fi tentat sa iei gustari nesanatoase in timpul zilei.

Deja te simti mai bine si mai motivat sa fii activ dimineata?

Poti sa faci cateva exercitii usoare sau sa incepi un antrenament HIIT intens, atata timp cat mentii acest obicei.

CE AVANTAJE AI DACA FACI SPORT DIMINEATA?

  • Este mai usor sa nu renunti la un antrenament daca il faci dimineata. Poti deja sa il tai de pe lista inainte de micul dejun.
  • Antrenandu-te pe stomacul gol, poti arde pana la 20% mai multe grasimi. Astfel, iti vei accelera metabolismul si vei arde mai multe calorii in timpul zilei.
  • Te asteapta o zi lunga? Nicio problema. Daca faci sport dimineata, vei fi mai productiv si vei avea mai multa energie in timpul zilei.

Fa o schimbare sanatoasa in viata ta – adopta alte obiceiuri de dimineata si bucura-te de avantajele lor.

 Sursa foto: runtastic.com

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...