pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE BRANDUL ASICS
Articole
17.06.2021.
Articole

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE BRANDUL ASICS

17.06.2021.

Povestea brandului ASICS dureaza de peste 70 de ani. A inceput in Japonia dupa cel de-al doilea razboi mondial, datorita lui Kihachiro Onitsuka, care si-a transformat dorinta de a proiecta incaltaminte sportiva de calitate pentru tineri, intr-o afacere si un brand, considerat unul dintre cele mai cautate si cele mai populare in cercurile sportive, in special printre alergatori.

ASICS este un acronim pentru celebrul proverb latin Anima Sana In Corpore Sano” (Minte sanatoasa intr-un corp sanatos) si reprezinta cel mai bine ideea pe care Onitsuka a avut-o la inceputul carierei sale de designer.

Primul model sportiv marca ASICS a fost creat in 1950. Erau pantofi sport de baschet, considerati o adevarata incercare de design la acea vreme.

Primii pantofi sport de maraton cu semnatura marcii au fost creati in 1958. A fost un inceput de maraton in toate sensurile, datorita caruia colectiile de alergare au fost recunoscute si au devenit una dintre cele mai cautate in anii urmatori.

Constructia si materialele modelului care evidentiaza marca ASICS s-au schimbat in timp, dar esenta a ramas aceeasi - pantofii sport sunt proiectati pentru a oferi confort maxim, mobilitate si stabilitate fiecarui alergator care le poarta.

Ce modele din gama ASICS puteti gasi in oferta noastra?

Alaturi de renumiti pantofi sport de alergare - ASICS GEL-LYTE, GEL-CUMULUS, GEL-SAGA si altii, oferim pantofi sport destinati activitatilor de zi cu zi, care vor fi excelenti pentru zilele de primavara si vara.

Cu caracteristici ASICS recunoscute, culori izbitoare si o constructie care garanteaza confortul, pantofii sport de lifestyle ASICS, sunt o alegere excelenta pentru toate activitatile zilnice, deoarece sunt ușor de combinat cu tinute sport si casual.

Pe langa modelele de alergare si stil de viata, in oferta noastra puteti gasi si modele de pantofi pentru volei, tenis si sporturi de interior. Gasiti oferta completa la acest link.

Istoricul ideologiei eco-friendly a brand-ului ASICS

Pentru a avea un corp sanatos si o minte sanatoasa, trebuie sa avem si un Pamant sanatos - acesta a fost sensul din spatele povestii de sustenabilitate a acestui brand.

Scopul lor este simplu: reducerea emisiilor de dioxid de carbon prin producerea de modele biodegradabile, realizate din materiale reciclate, pentru a contribui la conservarea planetei Pamant si la protectia mediului.

Modele din colecțiile durabile ale brand-ului ASICS vor fi disponibile in curand in oferta noastra, ca parte a proiectului nostru ECOVISION.

Pana atunci, puteți gasi toate modelele si dimensiunile disponibile, atat in magazinele noastre fizice, cat si in magazinul online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...