pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

DOAR SUPORTERII ADEVARATI CUNOSC ACESTE LUCRURI DESPRE CAMPIONATELE EUROPENE
Articole
15.06.2021.
Articole

DOAR SUPORTERII ADEVARATI CUNOSC ACESTE LUCRURI DESPRE CAMPIONATELE EUROPENE

15.06.2021.

Ești pregătit pentru întâlnirea a 24 de națiuni pe terenul de fotbal? Începe mult așteptatul Campionat European de Fotbal si doar o națiune se va bucura titlul de campion al Vechiului Continent! Iată câteva lucruri interesante pe care cu siguranță nu le-ați știut despre campionatul din acest an, dar și din campionatele anterioare.

EURO 2021 va avea loc în mai mult de 10 țări

Pentru a fi mai preciși, va avea loc în 11 orașe din 11 țări diferite. Motivul este că ediția din acest an este cea cu numărul 60 a acestui campionat.

Stadio Olimpico din Roma găzduiește meciul de deschidere între Italia și Turcia, în timp ce semifinalele și finala se vor desfășura pe stadionul Wembley.

Campionatul European de Fotbal lucruri interesante UEFA 2021

Credit foto: smartbettingguide.com

Tehnologia VAR va fi utilizată pentru prima dată în istoria campionatului european

Pentru prima data in istoria acestui campionat va fi utilizată tehnologia VAR la ediția EURO 2021. Aceasta va fi consultată în cazurile în care arbitrii nu pot lua singuri decizii.

Numărul total de jocuri din campionatul din acest an va fi de 51.

În perioada 11 iunie - 11 iulie, cu 51 de meciuri pe parcursul a 31 de zile de competiție. Faza de deschidere va cuprinde șase grupe formate din câte patru echipe, primele două din fiecare progresând spre tabloul eliminatoriu. Cele patru echipe de pe locurile trei din grupe se vor califica pentru cei mai buni 16, toate meciurile fiind runde eliminatorii.

Deținătorii recordului absolut la Campionatele Europene sunt Germania și Spania

Germania și Spania dețin recordul pentru cel mai mare număr de victorii la Campionatul European cu câte trei victorii, în timp ce Franța a ridicat trofeul de două ori.

Campionatul European de Fotbal detalii interesante

Credit foto: dw.com

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator, dar nu și singurul

Cristiano Ronaldo deține recordul pentru cele mai multe jocuri (21) și este cel mai mare marcator alături de Michel Platini, cu câte 9 reușite.

Portugalia a devenit prima echipă care a câștigat turneul, în ciuda faptului că nu a câștigat niciun joc în faza grupelor în 2016.

Spania este singura echipă care a păstrat trofeul - 2008 și 2012 - și este una dintre cele mai creditate echipe la victorii în cotele de pariuri Euro 2020 (2021).

Campionatul European de Fotbal lucruri interesante

Credit foto: edition.cnn.com

Pregătește-te să te bucuri de magia celor mai buni jucători de fotbal din lume. Vom urmări cu mare interes toate evenimentele de la Campionatul European, iar în pauze profităm de ocazie pentru a te invita să consulți oferta noastră de echipament de fotbal, totul pentru a transfera puțin din acea magie si în jocul tău de pe teren.

Credit de copertă: techadvisor.com

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...