TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 200 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

Articole
15.06.2021.

DOAR SUPORTERII ADEVARATI CUNOSC ACESTE LUCRURI DESPRE CAMPIONATELE EUROPENE

Ești pregătit pentru întâlnirea a 24 de națiuni pe terenul de fotbal? Începe mult așteptatul Campionat European de Fotbal si doar o națiune se va bucura titlul de campion al Vechiului Continent! Iată câteva lucruri interesante pe care cu siguranță nu le-ați știut despre campionatul din acest an, dar și din campionatele anterioare.

EURO 2021 va avea loc în mai mult de 10 țări

Pentru a fi mai preciși, va avea loc în 11 orașe din 11 țări diferite. Motivul este că ediția din acest an este cea cu numărul 60 a acestui campionat.

Stadio Olimpico din Roma găzduiește meciul de deschidere între Italia și Turcia, în timp ce semifinalele și finala se vor desfășura pe stadionul Wembley.

Campionatul European de Fotbal lucruri interesante UEFA 2021

Credit foto: smartbettingguide.com

Tehnologia VAR va fi utilizată pentru prima dată în istoria campionatului european

Pentru prima data in istoria acestui campionat va fi utilizată tehnologia VAR la ediția EURO 2021. Aceasta va fi consultată în cazurile în care arbitrii nu pot lua singuri decizii.

Numărul total de jocuri din campionatul din acest an va fi de 51.

În perioada 11 iunie - 11 iulie, cu 51 de meciuri pe parcursul a 31 de zile de competiție. Faza de deschidere va cuprinde șase grupe formate din câte patru echipe, primele două din fiecare progresând spre tabloul eliminatoriu. Cele patru echipe de pe locurile trei din grupe se vor califica pentru cei mai buni 16, toate meciurile fiind runde eliminatorii.

Deținătorii recordului absolut la Campionatele Europene sunt Germania și Spania

Germania și Spania dețin recordul pentru cel mai mare număr de victorii la Campionatul European cu câte trei victorii, în timp ce Franța a ridicat trofeul de două ori.

Campionatul European de Fotbal detalii interesante

Credit foto: dw.com

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator, dar nu și singurul

Cristiano Ronaldo deține recordul pentru cele mai multe jocuri (21) și este cel mai mare marcator alături de Michel Platini, cu câte 9 reușite.

Portugalia a devenit prima echipă care a câștigat turneul, în ciuda faptului că nu a câștigat niciun joc în faza grupelor în 2016.

Spania este singura echipă care a păstrat trofeul - 2008 și 2012 - și este una dintre cele mai creditate echipe la victorii în cotele de pariuri Euro 2020 (2021).

Campionatul European de Fotbal lucruri interesante

Credit foto: edition.cnn.com

Pregătește-te să te bucuri de magia celor mai buni jucători de fotbal din lume. Vom urmări cu mare interes toate evenimentele de la Campionatul European, iar în pauze profităm de ocazie pentru a te invita să consulți oferta noastră de echipament de fotbal, totul pentru a transfera puțin din acea magie si în jocul tău de pe teren.

Credit de copertă: techadvisor.com

Echipa Sport Vision

ADAUGA UN REVIEW

În prezent nu există comentarii

Articole asemenatoare

12.
Oct.
2021.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
2021.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
03.
Sep.
2021.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
11.
Aug.
2021.
Atractii
Iti prezentam cateva articole de top din oferta noastra pentru care beneficiezi de extra reducere. Profita acum!
21.
Jul.
2021.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
20.
Jul.
2021.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
05.
Jul.
2021.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
27.
Jun.
2021.
Articole
Este timpul să-ti completezi colectia de vară cu aceste noi modele. Am pregatit pentru tine niste sugestii interesante!
17.
Jun.
2021.
Articole
Brandul ASICS este unul dintre cele mai mari noutati din oferta noastra din acest sezon. Mai jos sunt detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti despre acest...
18.
May.
2021.
Articole
Afla de ce este tehnologia Iso-Chill de nerefuzat în lumea antrenamentelor si preferata printre sportivii de top.