pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Stay Cool: iti prezentam noua colectie Under Armour ISO-CHILL
Articole
18.05.2021.
Articole

Stay Cool: iti prezentam noua colectie Under Armour ISO-CHILL

18.05.2021.

Antrenamentul intens necesita multa dedicare, motivatie si rezistenta incredibile, nu numai atunci cand vine vorba de forta fizica si mentala, ci si de echipamentul pe care il alegem. Sportivii profesionisti cunosc acest aspect. Chiar si în cele mai intense momente de antrenament, echipamentul trebuie sa fie unul corespunzator, sa ofere sustinere. Acesta nu trebuie sa devina un obstacol in calea obtinerii celor mai bune rezultate. Pentru antrenamente hardcore, iti indicam noua colectie Under Armour ISO-CHILL, recomandata de insusi campionul olimpic Anthony Joshua.

Cu ce se evidentiaza noua colectie Under Armour ISO-CHILL?

Tehnologia UA Iso-Chill ofera o buna ventilatie (atat la interior, cat si la exterior), fapt ce previne supraincalzirea (antrenamentele devinind mai placute). Este o tehnologie care mentine temperatura optima a corpului in orice moment, indiferent de efortul depus, în timp ce fibrele special concepute impiedica supraincalzirea la contactul cu pielea, ajutand corpul sa se raceasca in tot acest timp.

Materialul nu este singurul element care face ca noua colectie UA ISO-CHILL sa fie ideala pentru cele mai intense antrenamente. Ceea ce contribuie, de asemenea, la acest lucru este si designul unic care se potriveste perfect formelor corpului si ofera o buna mobilitate.

Noua colectie ISO-CHILL este disponibila in magazinele noastre sau online.

Stay cool!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...