pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

WELCOME SUMMER: Articole pe care nu trebuie să le ratezi
Articole
27.06.2021.
Articole

WELCOME SUMMER: Articole pe care nu trebuie să le ratezi

27.06.2021.

Ești la curent cu tendințele modei care vor marca această vară? Dacă nu, acum ai șansa de a cunoaște noile trenduri, deoarece în aceasta postare iti vom prezenta piese vestimentare pe care cu siguranță nu trebuie să le excluzi din colecția ta. Acorda o primire călduroasă verii într-un stil deosebit și compleaza-ti garderoba cu piese din oferta noastră de vară!

Lider absolut al stilului urban de vară - Nike Dri-Fit Tee GFX

Dacă viața ta de zi cu zi este dinamică, plină de activități și provocări neplanificate, articolul vestimentar pe care nu trebuie să nu-l includeti in ținute este tricoul pentru bărbați Nike Dri-Fit Tee GFX. Este fabricat din materiale de bumbac și poliester, evidențiat cu detalii Gym Rat, care, dacă este purtat cu Bermude atractive sau pantaloni scurți obișnuiți, îi conferă o notă și mai eficientă. Alegerea perfectă pentru o vara tropicală și aventurile insorite!

Fii pe valuri in costumul de baie Ellesse

Cauți acel costum de baie întreg perfect, care starneste valuri de emotii cand isi face aparitia? Suntem convinsi că acest model de la Ellesse este alegerea potrivită pentru tine. Ne place pentru că se potrivește perfect oricarei siluete. Are material ce se usuca extrem de rapid, este comod si placut la atingere. In plus, acoperă micile imperfecțiuni și te face sa pari mai inalta. Există oare o alegere mai bună pentru această vară?

Alegerea perfectă pentru plaja sau piscină - Pantalonii scurți de înot Champion

Bărbații au renunțat de mult la pantalonii scurți de înot „plictisitori”. Ok, recunosc, uneori alegerile astea sunt inevitabile, dar în această vară preferăm modelele cu culori atractive și mai deschise. De exemplu, acest pantaloni scurți Champion, care pot fi alegerea potrivită atât pentru piscină, cât și pentru plajă. Este croit dintr-un material care se usucă super-rapid și are buzunare în care puteți stoca toate lucrurile mici de care aveți nevoie. Nu uitați să le scoateți totusi din buzunare înainte de a intra în apă!

Regina verii - rochia Nike în nuanțe de menta

Confecționată astfel încât să poată fi purtată atât ca rochie, cât și ca tricou mai lung, cu jambiere până la genunchi sau cu pantaloni scurți, rochia Nike în tonuri de menta este una dintre reginele acestei veri. O veți adora datorită croielii sale, dar și datorită materialului din bumbac ce poate fi cea mai buna alegere pentru zilele toride de vară. Fii strălucitoare în fiecare combinatie din garderoba ta purtand acest model atractiv în tonuri blânde de culori!

Must-have pentru antrenamentele de vară - Geanta pentru femei Under Armour Favorite

Geanta de gym pentru femei Under Armour Favorite atrage atenția nu numai prin culoarea sa violetă vibrantă, ci și prin luminozitatea ei surprinzatoare. Este fabricata dintr-un material rezistent cu tehnologia Storm și un finisaj durabil, rezistent la apa. Este spațioasa și foarte practica. Poti să pui in ea toate lucrurile de care ai nevoie pentru o zi activă de vară.

Alegeți culorile înghețatei cu papucii Ellesse Candy

În această vară, secretul stă în culori - cu cât este mai frumos și mai neobisnuit, cu atât mai bine. De aceea, când vine vorba de papuci, unul dintre favoritele noastre absolute este Ellesse Candy. Se află într-o poziție de lider în oferta de papuci la magazinul nostru online cu o larga paleta de culori atractive și este de remarcat confortul și adaptabilitatea pentru fiecare picior. Vedeți oferta completă de papuci dând click pe acest link.

Fă cadou o inimă pe tricoul Nike pentru fetite

Fetele adoră cadourile. Iar dacă acest cadou este tricoul Nike cu inimă 3D, entuziasmul  devine si mai mare. Este un model din bumbac cu croială clasică, cu detalii precum paietele ce subliniaza perfect designul.

Este disponibil în dimensiunea pentru fetite cu vârsta de pana la 6 ani.

Șapcă pentru copii Nike - cu protecție solară

Chiar dacă astăzi am ales modelul pe roz, sepcile pentru copii Nike H86 pe care le oferim sunt disponibile și în alte culori. Designul simplu și logo-ul metalic discret, cu culori ce se potrivesc perfect cu toate combinațiile de outfit varatic, fac ca aceasta sapca cu protectie solara sa fie o alegere ideala pentru cei mici. Comandați-o online.

Colecția de vară a brandurilor celebre este disponibilă atat în magazinele noastre din orasul tau cat si online. Sperăm că vei petrece vara așa cum doresti și că ea-si va face loc printre cele mai frumoase amintiri ale tale. Până la următoarea ta aventură, aruncă o privire pe oferta noastră a verii și comandă modelele pe care nu trebuie să le ratezi.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

21.
May.
Outdoor
Sporturile outdoor și montane înseamnă să îmbrățișezi provocările și să îți depășești limitele.
28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...