pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

NOUL MERCURIAL PUNE ACCENTUL PE VITEZA
Fotbal
26.02.2021.
Fotbal

NOUL MERCURIAL PUNE ACCENTUL PE VITEZA

26.02.2021.

Noul Nike Mercurial este un excelent exemplu al ideologiei Nike: “a fi bun este doar temporar.” Punand accentul pe viteza, acest model reprezinta un nou sinonim pentru perfectiune.

Ghidate de sportivii de performanta, aceste ghete indeplinesc urmatoarele criterii:

  • Calapodul: partea superioara se simte precum o extensie naturala a piciorului
  • Atingerea: atingerea naturala, ajuta sportivii sa mentina controlul chiar si la viteze mari
  • Tractiunea: accelerarea rapida multidirectionala
  • Stilul: mai luminos, mai usor, mai rapid

Ce este nou la ghetele de fotbal Nike Mercurial Superfly?

Designul noului Mercurial se inspira din geometria naturala a aripii de libelula, pentru a obtine eficienta maxima cu un minim de efort. Rezultatul este o gheata usoara, eficienta, care se rezuma la 7 componente cheie, fiecare dintre acestea fiind evidentiate printr-o estetica atragatoare ce transmite ideea esentiala de viteza.

Modelul introduce noul invelis exterior Vaporposite  ce combina o plasa texturata cu o captuseala premium pentru un control superior al mingii la viteze mari. Sub picior, placa Nike Aerotrak reactioneaza corespunzator la schimbarile rapide de directie si accelerare.

 

Culorile indraznete de pe partea superioara, talpa si crampoane fac ca acest model sa fie alegerea perfecta pentru teren. Noua generatie de ghete de fotbal Nike Mercurial  poate fi gasita in magazinele noastre si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

16.
Mar.
Fotbal
Povestea legendarelor ghete de fotbal adidas PREDATOR continua. PREDATOR FREAK au sosit in magazinele noastre cu imbunatatiri care ofera jucatorilor de fotbal u...
27.
Nov.
Fotbal
Intreaga lume a sportului a fost zguduita de o stire cu adevarat socanta. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, nu...
14.
Feb.
Fotbal
Ghetele de fotbal Nike Hypervenom 3 sunt proiectate pentru a da atacantilor un control sporit, capacitatea de a trece de aparare cu o incredere fara egal.