pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

ADIDAS PREDATOR FREAK: UN NOU MODEL SUPERIOR DE GHETE DE FOTBAL
Fotbal
16.03.2021.
Fotbal

ADIDAS PREDATOR FREAK: UN NOU MODEL SUPERIOR DE GHETE DE FOTBAL

16.03.2021.

Povestea legendarelor ghete de fotbal adidas PREDATOR continua. PREDATOR FREAK au sosit in magazinele noastre cu imbunatatiri care ofera jucatorilor de fotbal un control exceptional al mingii pe teren.

Faimoasele varfuri din cauciuc plasate pe partea superioara Demonskin contribuie acum la un mai bun control al mingii in timpul alergarii. De asemenea, senzatia de rezistenta si stabilitatea picioarelor s-au imbunatatit.

Tehnologia DEMONSKIN
a fost introdusa pentru prima data in sezonul trecut. Inovatia se bazeaza pe o modelare precisa a varfurilor, calibrata cu ajutorul algoritmilor, care se asociaza cu punctele cheie de contact dintre picior si minge. De asemenea, au ajutat sfaturile celor mai buni jucatori de fotbal din lume, sugerand de ce au nevoie pentru a obtine performante de top pe teren.

„Chiar de la prima purtare, mi-am dat seama ca adidas a creat ceva special si ca tehnologia DEMONSKIN sporeste performantele acestor ghete de fotbal. De indata ce am atins mingea, am simtit cu adevarat diferenta. Se simt excelent in picioare. Ma bucur ca experienta mea de pana acum a influentat noul design PREDATOR FREAK”, a declarat Paul Pogba, starul Manchester United.

Noul design popular PREDATOR este aici pentru a ajuta jucatorii de fotbal sa devina cea mai buna versiune a lor pe teren.

PREDATOR au fost perfecti pentru mine si, din momentul in care am avut ocazia sa-i testez in timpul antrenamentelor, mi-am dat seama ca ma vor ajuta sa imbunatatesc controlul mingii”, spune Tony Duggan, una dintre cele mai bune jucatoare de fotbal din lume.

Expertii adidas au dorit sa creeze o pereche de ghete de fotbal care sa ajute sportivii sa-si atinga performantele dorite. Prin urmare, a fost realizata o silueta care se adapteaza in functie de forma piciorului. Jucatorii de fotbal stiu cat de important este acest aspect atunci cand aleg modelul potrivit.

Inovatia a fost realizata cu ajutorul unui design de sosete cu decupate. Astfel, modelul permite o mai mare libertate de miscare si o adaptabilitate imbunatatita.

In acelasi timp, materialul PRIMEKNIT si constructia de sosete din doua bucati faciliteaza incaltarea lor si asigura fixarea completa a piciorului si gleznei medii.
Imbunatatirile de design se reflecta, de asemenea, in talpa usoara si sofisticata CONTROLFRAME si crampoane ce ofera o aderenta si un control optim, stabilizand fiecare pas si contribuind la forta deplina a miscarii.

PREDATOR FREAK urmeaza estetic designul predecesorilor sai, PREDATOR ACCELERATOR 1998 si 2000 PREDATOR PRECISION. Aspectul atractiv este completat de cele „trei dungi” din jurul siluetei, iar varfurile galbene DEMONSKIN sunt suprapuse pe nuanta de albastru pentru a completa aspectul remarcabil.
Din 1994, adidas PREDATOR a rezonat cu numele celor mai mari jucatori de fotbal. PREDATOR FREAK continua aceasta traditie, asa ca modelul va fi purtat de Paul Pogba, Tony Duggan, Marc-André ter Stegen, David Alaba si Abby Dahlkemper.

Poti gasi ghetele de fotbal adidas PREDATOR FREAK si colectia de pantofi sport pentru fotbal in magazinele Sport Vision sau online.

Echipa Sport Vision

 

Articole asemenatoare

26.
Feb.
Fotbal
Nike pune accentul pe viteza cu noua colectie Mercurial, prezentand modelul de ghete de fotbal Nike Superfly 8.
27.
Nov.
Fotbal
Intreaga lume a sportului a fost zguduita de o stire cu adevarat socanta. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, nu...
14.
Feb.
Fotbal
Ghetele de fotbal Nike Hypervenom 3 sunt proiectate pentru a da atacantilor un control sporit, capacitatea de a trece de aparare cu o incredere fara egal.