pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Noutati

Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
03.
Jun
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
16.
Dec
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
03.
Sep
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
20.
Jul
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresionat de designul lor. Iata sase propuneri de tinute pe care le vei adora, pur si simplu
12.
Apr
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.
31.
Mar
Noutati
E timpul sa iti prezentam toate trendurile care isi vor lasa amprenta asupra acestui sezon.
11.
Feb
Noutati
Este foarte important, acum mai mult ca niciodata, sa continuam sa avem grija de siguranta si sanatatea noastra!
18.
May
Noutati
Viteza este acum in sezon. Noul model New Balance Vazee Prism este proiectat pentru stabilitate si lejeritate, avand in compozitie o talpa cu tehnologia REVlite cu un timp de raspuns foarte bun si o parte superioara textila proiectata pentru maximul de respirabilitate si eliminarea transpiratiei.
21.
Feb
Noutati
Nike lanseaza colectia “Big Swoosh” cu tehnologia Tech Fleece, colectie in care regasim clasicele hanorace cu gluga, bluze si pantaloni, toate in culorile negru si gri.
29.
Dec
Noutati
Gențile Hermes Birkin sunt un simbol în modă si chiar afirmă un statut social de mai bine de trei decenii. De curând, The Remade a lansat o nouă pereche de pantofi Hermes Paris x adidas NMD, inspirată de celebrele genți.
28.
Sep
Noutati
Știm cu toții că faimosul Converse a tot fost schimbat de-a lungul timpului începând de la debutul său din 1917. Cu toate astea versiunea cea mai nouă Converse Chuck Taylor All Star 2 marchează pentru prima dată momentul când putem vorbi cu adevărat de un upgrade.
16.
Mar
Noutati
Reebok, binecunoscuta companie de încălțăminte și accesorii sport, a fost de la bun început construită pe o fundație orientată către fitness și un stil de viață sănătos. Ultima decizie a retailerului a adus o mare schimbare și asta chiar din cartierul său general.
15.
Mar
Noutati
Pe 9 decembrie Nike a lansat official Nike Kyrie 2 Effect, al doilea produs sub semnătura lui Kyrie Irving. Pantoful a intrat deja în producție, purtând amprenta stilului unic al lui Kyrie, dar creat de Leo Chang, care a abordat un design axat in principal pe avantajele sportive ale unui pantof.
10.
Dec