Condițiile campaniei Mix&Match

La 2 produse cumpărate, din lista de produse selecționate, veți beneficia de -30% reducere pe ambele produse.

Folosiți codul MNM30 în pagina de checkout.

Valabilitate campanie: 02-05.09.2021 în limita stocului disponibil.

* Oferta nu poate fi cumulată cu alte promoții.

** În cazul în care doriți să returnați un produs, se poate face schimb de mărime, în limita stocului disponibil. Dacă doriți returnarea contravalorii unui produs va trebui sa returnați toate produsele comandate în pachetul Mix & Match.

 

Regulile și condițiile campaniei "VOUCHER -30% REDUCERE LA COLECȚIA NOUĂ"

Stimați utilizatori, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile acestei promotii inainte de a beneficia de aceasta. Fiecare vizită/achiziție înseamnă  ați citit toți termenii și condițiile noastre și că sunteți de acord cu acestea în totalitate. Dacă acestea sunt inaccesibile pentru dvs. sunteți rugați să nu utilizați acest site. 

Sport Vision România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condiţiile, fără o notificare prealabilă. De asemenea îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul promotiilor, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Beneficiarii voucherului

Beneficiară a voucherului poate deveni orice persoană care a plasat comenzi și care a primit în colet voucherul în forma cartonată. Prin plasarea comenzii şi folosirea voucherului, persoana confirmă faptul că este de acord cu toate regulile promoției.

Detaliile promotiei

VOUCHER -30% REDUCERE LA NOUA COLECȚIE

Voucherul în valoare de -30% discount este valabil pentru produse din Noua Colecție comandate pe site-ul SportVision România în perioada 10-30.09.2021. Această promoție este valabilă Online, în limita stocului disponibil.

Decizii și mentiuni generale

VOUCHERUL se acordă din prețul de vânzare şi nu se cumulează cu discounturile oferite pentru abonarea la Newsletter, Sport & Bonus, Mega Bonus sau cu alte reduceri.

Valoarea discountului nu se poate returna în bani.

Nu se poate folosi mai mult de un (unu) voucher per comandă.