Regulile și condițiile campaniei Black Friday 2021

Detaliile campaniei

Oferta este valabilă pe site-ul SportVision.ro în limita stocului disponibil.

Perioada campanie:

Campania este valabilă în perioadele: 11.11.2021 - 17.11.2021, respectiv 26.11.2021 - 29.11.2021.

Prețurile afișate pe site sunt următoarele:

  • RRP - prețul recomandat de producător;
  • Prețul de referință - reprezintă cel mai scăzut preț practicat pe site-ul SportVision.ro în perioada ultimelor 30 de zile;
  • Preț exclusiv online - prețul de vânzare actual.

Retur:

În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugam să ne contactați la numărul 031.112.0123 sau la adresa de e-mail online@sportvision.ro .

 

 

Regulile și condițiile campaniei VOUCHER -40% DIN PREȚ INIȚIAL

Stimați utilizatori, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile acestei promoții inainte de a beneficia de aceasta. Fiecare vizită/achiziție înseamnă că ați citit toți termenii și condițiile noastre și că sunteți de acord cu acestea în totalitate. Dacă acestea sunt inaccesibile pentru dvs., sunteți rugați să nu utilizați acest site.

Sport Vision își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condiţiile, fără o notificare prealabilă. De asemenea, îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul promoțiilor, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Beneficiarii voucherului

Beneficiară a voucherului poate deveni orice persoană care a plasat comenzi și care a primit în colet voucherul în forma cartonată. Prin plasarea comenzii şi folosirea voucherului, persoana confirmă faptul că este de acord cu toate regulile promoției.

Detaliile campaniei

Voucherul în valoare de -40% discount este valabil pentru produse comandate pe site-ul Sport Vision România în perioada 01.12.2021 - 31.12.2021. Această promoție este valabilă Online, în limita stocului disponibil.

Decizii și mențiuni generale

VOUCHERUL se acordă din prețul inițial şi nu se cumulează cu discounturile oferite pentru abonarea la Newsletter, Sport & Bonus, Mega Bonus sau cu alte reduceri. Valoarea discountului nu se poate returna în bani.

Nu se poate folosi mai mult de un (unu) voucher per comandă.

 

 

Regulament campanie Cumperi mai mult, platesti mai putin

cod de reducere de -10% pentru comenzi de peste 300 RON

Detaliile campaniei

Folosește codul EXTRA10 în pagina coșului de cumpărături pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 RON și beneficiezi pe loc de un discount de 10% din valoarea coșului de cumpărături.

Perioada campaniei

Campania este valabilă în perioada: 1-3 octombrie 2021

Mecanism aplicare cod EXTRA10

Produsele adăugate în coș pot să aibă un preț înreg sau un preț deja redus, afișat în site. Discountul de 10% se activează prin adăugarea automată a codului EXTRA10 în secțiunea "Coduri promoționale" din cadrul paginii coșului de cumpărături, pentru comenzi cu un total cel puțin egal cu 300 RON. În cazul în care codul este eliminat din coș, el poate fi adăugat manual prin introducerea EXTRA10 în câmpul aferent.

Dacă sunt îndeplinite condițiile campaniei, totalul coșului de cumpărături va fi redus cu 10% după aplicarea codului.

Decizii și mentiuni generale
Codul și discountul oferite în cadrul campaniei Cumperi mai mult, platesti mai putin nu se cumulează cu alte coduri oferite pentru abonarea la Newsletter, Sport&Bonus, Mega Bonus sau cu alte vouchere.

 

Regulile și condițiile campaniei MIX&MATCH

La 2 produse cumpărate, din lista de produse selecționate, veți beneficia de -20% reducere pe ambele produse.

De la 3 produse cumpărate, din lista de produse selecționate, veți beneficia de -30% in cosul de cumparaturi.

Folosiți codul MNM în pagina de checkout.

Valabilitate campanie: 04-09.11.2021 în limita stocului disponibil.

* Oferta nu poate fi cumulată cu alte promoții.

** În cazul în care doriți să returnați un produs, se poate face schimb de mărime, în limita stocului disponibil. Dacă doriți returnarea contravalorii unui produs va trebui sa returnați toate produsele comandate în pachetul Mix & Match.