pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

Cauta pe site

Alergare

Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort, atelierul creativ al mărcii ASICS a lansat GEL-NIMBUS 26, cea mai recentă versiune a faimosului model care se remarcă prin designul și performanța îmbunătățite.
05.
Mar
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
21.
Apr
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
07.
Apr
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergatori in timpul pandemiei.
25.
Mar
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
16.
Dec
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
22.
Jun
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricate din spuma, si nu din cauciuc, pentru un plus de stabilitate si miscari imbunatatite.
04.
Apr
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialului. Bumbacul este unul din cele mai uzitate materiale si extrem de promovat in anii trecuti, dar o data cu evolutia tehnologiei poliesterul a castigat teren.
02.
Feb