pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Alergare 101

Alergare 101
Sportul are puterea de a transforma vietile oamenilor. Acesta este motivul pentru care brandul adidas acorda o atentie deosebita imbunatatirii incaltamintei de alergare, iar noua silueta ULTRABOOST 21 aduce un plus de energie pentru a continua evolutia.
17.
Mar
Alergare 101
Încă puțin și putem să ne luam la revedere de la vară și de la zilele leneșe care ne uită pe șezlong. Vestea bună este că se apropie toamna și odată cu ea și o nouă ediție de Bucharest International Marathon 2016. 
05.
Aug
Alergare 101
Când alergi e important să ai un echipament adecvat. Citește mai jos câteva sfaturi dacă vrei să te apuci de alergat sau dacă vrei doar să îți reiei acest obicei. În magazinele Sport Vision găsești o gamă variată de pantofi de alergat și echipamente de running.
19.
Jan
Alergare 101
Chiar dacă vrei să participi la vreun maraton sau esti doar un alergător de week-end, trebuie să ai grijă de picioarele tale. Pentru alergători, a-și cumpăra pantofi de alergat este uneori echivalent cu a-și cumpăra o casă sau o mașină. Trebuie sa fii atent când faci această achiziție pentru că îți vei petrece mult timp în ei, așa că trebuie să-ți placă, dar să fie și comozi. Plus că în afară de a fi comozi, pantofii tăi de alergat joacă un rol major în performanțele tale de alergător.
16.
Dec