pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

AM TESTAT PANTOFII DE ALERGARE ADIDAS SOLARBOOST 3 & SUPERNOVA +  IATA FEEDBACK-UL NOSTRU!
Alergare
07.04.2021.
Alergare

AM TESTAT PANTOFII DE ALERGARE ADIDAS SOLARBOOST 3 & SUPERNOVA + IATA FEEDBACK-UL NOSTRU!

07.04.2021.

Dintotdeauna ti-ai dorit pantofi de alergare mai comozi si mai performanti pentru a alerga fara probleme mai multi kilometri, valorificandu-ti energia, tinand cont de confortul si increderea in tine oferite de echipamentul adecvat. Iar pentru a seta noi recorduri, in timp ce alergi, ai nevoie de o pereche de pantofi sport care sa raspunda cerintelor tale sportive. In acest sezon, brandul adidas a lansat colectia de pantofi de alergare SOLARBOOST și SUPERNOVA. De data aceasta iti vom vorbi despre modelele adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + pe care le-am testat. Iata impresiile noastre.

Ce trebuie sa stii despre noii pantofi de alergare SOLARBOOST 3?

SOLARBOOST ofera incredere si puterea de a alerga pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ceea ce face ca pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 sa se evidentieaza fata de celelalte modele este asa-numitul sistem LEP care face posibila returnarea optimă a energiei la fiecare pas.

Un alt detaliu actualizat special pentru acest model este sistemul Control Rail, care garantează controlul si stabilitatea chiar din momentul in care iti legi sireturile si faci primul pas. Talpa intermediara Boost este foarte receptiva, am putea spune, cea mai buna talpa intermediara adidas de pana acum, conceputa pentru a oferi acel boost de energie care te incurajeaza sa mergi mai departe increzator si sa fii mai rapid, pastrandu-ti mai multa energie.

Datorita tuturor performantelor pe care te poti baza neconditionat, modelul SOLARBOOST 3 este ideal pentru alergatorii de cursa lunga si experimentati care cauta stabilitate suplimentara.

Greutatea pantofului pentru marimea 9 (43 1/3) este de 312 g, in timp ce talpa intermediara este de 10 mm (calcai 32 mm, partea din fata 22 mm).

Pentru cine sunt recomandati pantofii de alergare SUPERNOVA +?

Modelul dispune de mai multe tehnologii specifice pantofilor de alergare in care poti avea incredere - adidas SUPERNOVA + este conceput pentru a te face sa te simti extraordinar de confortabil in timp ce te antrenezi. Este fabricat dintr-un material care iti sustine performantele, oferindu-ti comoditate maxima.

In momentul in care probezi noii pantofi de alergat SUPERNOVA +, iti dai seama ca designerii au avut in vedere incepatorii atunci cand i-au creat.

Partea superioara proiectata special din plasa ofera suport si o buna ventilatie. Talpa intermediara dispune de tehnologiile Boost si Bounce, un combo perfect pentru un maxim de performanta, energie si confort, astfel incat nimic nu te va opri in timpul miscarii.

Greutatea medie a unui pantof pentru marimea 9 (43 1/3) este de 312 g, co inclinatie de 10 mm.

Noua colectie de pantofi de alergare adidas este deja disponibila in magazinele noastre si online. Ne vedem pe pista de alergare!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...
21.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
25.
Mar.
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergato...
16.
Dec.
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
22.
Jun.
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
04.
Apr.
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricat...
02.
Feb.
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialu...