pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

REDEFINEȘTE-ȚI STILUL: COLECȚIA NOUĂ MONT A SOSIT
REDEFINEȘTE-ȚI STILUL: COLECȚIA NOUĂ MONT A SOSIT
Articole
02.11.2023.
Articole

REDEFINEȘTE-ȚI STILUL: COLECȚIA NOUĂ MONT A SOSIT

02.11.2023.

Începutul lui noiembrie ne aduce zile mai reci, așa că dacă încă nu ți-ai găsit geaca ideală de iarnă, acum este momentul potrivit să o faci. Dacă ești fan al stilului sport modern, iar confortul și funcționalitatea sunt cele mai importante criterii pentru tine atunci când alegi o geacă, continuă să citești, pentru că mai jos vom vorbi despre modelele trendy și must-have ale brandului MONT care vor marca acest sezon.

Pentru sezonul de toamnă/iarnă 23, MONT a lansat o nouă colecție numită REDEFINE, care te va cuceri de îndată ce o vei vedea. Sloganul său este #REDEFINEȘTE-ȚI STILUL, și suntem siguri că împreună cu aceste modele vei reuși exact acest lucru. Alege cele mai bune piese, combină-le cu ținutele tale, fii îndrăzneț și creativ. Îndrăznește și arată că stilul tău este diferit, pentru că tocmai asta distinge cea mai recentă colecție MONT.

Fiecare model, deși unic, își exprimă în totalitate autenticitatea prin persoana care îl poartă. Colecția cuprinde veste și jachete sport elegante cu tăieturi inovatoare, create pentru fiecare ocazie și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, umplute cu 90% pene de gâscă și 10% puf. MONT este un brand care nu face niciodată compromisuri când vine vorba de calitate. În noua colecție, ne-au impresionat în mod deosebit jachetele ușoare, care sunt absolut necesare în acest sezon. Pe lângă faptul că te protejează de frig, aceste jachete sunt și extrem de practice, deoarece pot fi ușor împachetate într-un sac. Acest lucru înseamnă că vei putea să îți iei întotdeauna geaca preferată cu tine, indiferent unde te afli.

Dar nu doar modelele ușoare sunt în centrul acestei colecții. Jachetele cu izolare termică ies în evidență datorită combinației perfecte de stil și confort pentru zilele reci. Designerii au luat în considerare cu atenție fiecare detaliu și funcționalitate, astfel încât acestea au fost create cu nevoile tale în minte. Unele dintre modele vin cu bretele care îți permit să le îndepărtezi ușor atunci când devine prea cald, făcându-le potrivite pentru toate schimbările sezoniere. Și există și un număr de buzunare, deci de acum nu mai trebuie să-ți faci griji despre unde să-ți pui obiectele de valoare.

Ca model must-have pentru femei, evidențiem geaca Zero, care este suficient de lungă și caldă pentru a te proteja de frig, dar atât de atractivă și diferită încât atrage atenția cu detaliile și culoarea sa uimitoare. Printre cele din colecția pentru bărbați, evidențiem geaca Spire cu o textură exterioară care poate fi purtată în aproape orice ocazie - de la sportivă și casual la urbană și puțin mai elegantă.

Nu doar că colecția REDEFINE este de cea mai înaltă calitate, dar este o alegere excelentă pentru orice activitate - fie că te pregătești pentru o evadare relaxată de weekend sau pentru cea mai sălbatică noapte în oraș. Cu aceste jachete, fiecare moment devine o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi. Adaugă-ți șalul preferat, un detaliu de modă sau sport, și aceste jachete îți vor permite să fii tu însuți și să stabilești tendințe. Cu noile jachete MONT, ești creatorul propriei tale povești.

Modele din colecția REDEFINE pot fi găsite în magazinele Sport Vision, precum și online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...