pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Sport Vision - Suport pentru sport si viata sanatoasa
Articole
05.03.2015.
Articole

Sport Vision - Suport pentru sport si viata sanatoasa

05.03.2015.

In fiecare zi avem nevoie sa punem accentul pe importanta sanatatii. Alaturi de dieta si reducerea stresului, viata sanatoasa include miscare si activitati sportive.

Sport Vision este lider in distributie echipamentelor sportive, investind in mod activ in dezvoltarea sportului, local si regional prin sponsorizari, donatii pentru diferite echipamente si participarea la diferite evenimente sportive.

In fiecare an, Sport Vision sponsorizeaza diferite evenimente sportive. Sponsorizam atat evenimente profesioniste cat si evenimente care aduc impreuna atleti amatori alaturi de cei care isi testeaza posibilitatile trupurilor lor bucurandu-se de miscare si aer liber in afara biroului.


   
Sport Vision te invita sa urmaresti articolele si informarile, pentru a te asigura ca vei fi parte din echipa noastra la urmatorul eveniment sportiv.

 

Articole asemenatoare

21.
May.
Outdoor
Sporturile outdoor și montane înseamnă să îmbrățișezi provocările și să îți depășești limitele.
28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...