TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 199 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

Intrebari frecvente

INTREBARI FRECVENTE
 

Echipa Sport Vision lucreaza in prezent la procesarea numarului foarte mare de comenzi inregistrate. Te asiguram ca depunem toate eforturile pentru rezolvarea situatiilor intampinate, intr-un timp cat mai scurt posibil.
Pentru a-ti veni in ajutor, am pregatit pentru tine o serie de intrebari intalnite frecvent si raspunsuri la acestea.
 

 1. Care este statusul comenzii mele?

De obicei, termenul de procesare al unei comenzi este de 4-5 zile lucratoare, la care se adauga si termenul de livrare. Tinand cont de situatia actuala generata de pandemia Covid-19 si a numarului foarte mare de comenzi, atat termenul de procesare, cat si cel de livrare se face in termen de minim 10 zile lucratoare.

In cazul in care ai primit cod-ul AWB in emailul de confirmare a comenzii, poti verifica statusul livrarii pe site-ul www.urgentcargus.ro. AWB-ul coletului devine activ atunci cand comanda este ridicata de catre curier de la depozitul/ magazinul nostru.

Daca ai nevoie de mai multe detalii referitoare la statusul comenzii tale, te rugam sa ne scrii la adresa de email online@sportvision.ro, folosind titlul “Status comanda”.

 

 1. De ce comanda mea a fost anulata?

Faptul că produsele au fost rezervate de sistem nu este o garantie că produsele vor fi livrate, ci doar că acestea au prioritate si intra pe lista de verificare din ziua imediat urmatoare.

Plasarea unei comenzi pe site-ul sportvision.ro nu garanteaza existenta tuturor produselor din urmatoarele motive:

 • produsele afisate online nu mai exista în stocul fizic din magazine sau depozite (pierderi, erori stoc etc);
 • produsele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi in timpul procesului de confirmare a lor.

 

 1.  Odata ce am plasat o comanda, mai poate fi aceasta modificata, astfel incat sa adaug sau sa schimb produsele pentru care am optat?

Comanda deja plasata nu mai poate fi modificata (marime, culoare) si nu se mai pot adauga sau schimba produse.

In cazul in care comanda este gresita, te rugam sa ne contactezi in termen de maxim 12 ore de la inregistrarea  acesteia, la adresa online@sportvision.ro, folosind titlul Anulare comanda”.

 

 1. Am primit comanda incompleta. Ce trebuie sa fac?

Daca ai in comanda mai multe produse este posibil sa ti le trimitem din mai multe puncte de livrare din tara. Acest aspect nu presupune costuri suplimentare de transport, insa termenele de livrare pot fluctua in functie de distanta si de firma de curierat. In cazul in care factura cuprinde si produsele pe care nu le-ai primit in colet, te rugam sa ne contactezi la adresa de email online@sportvision.ro, folosind titlul “Comanda incompleta”.

De asemenea, este posibil ca unele dintre produsele alese la plasarea comenzii, sa nu mai fie disponibile. In aceasta situatie, daca ai facut plata online, noi iti vom restitui contravaloarea produselor in contul pe care l-ai folosit pentru efectuarea platii, in termen de 2-30 de zile, in functie de contractul cu banca emitenta a cardului tau.

 

 1. Vreau sa fac un retur sau sa schimb unul sau mai multe produse comandate. Cum procedez?

Produsele pot fi returnate DOAR la adresa mentionata pe formularul de retur, prin orice firma de curierat. NU la sediul social din Str. Dinu Vintila. A NU SE RETURNA PRIN POSTA! 

Pentru ridicarea coletului, poti alege ca solicitarea curierului sa vina din partea noastra, pentru a beneficia de costurile preferentiale pentru clientii Sport Vision; pentru aceasta, te rugam sa ne scrii la adresa de email online@sportvision.ro, folosind titlul “Retur – solicitare curier”.
 

Pentru retur, poti alege restituirea contravalorii produselor returnate sau schimbarea acestora cu alte produse dorite (cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi). Contul bancar si numele titularului trebuie specificate pe formularul de retur, indiferent de optiunea de retur aleasa, pentru a evita o eventuala intarziere a procesarii returului. In cazul in care produsele dorite la schimb nu sunt disponibile, iti vom restitui contravaloarea lor. Termenul pentru restituirea banilor este de maxim 14 zile, din momentul in care produsele returnate ajung la noi si sunt acceptate, va rugam sa tineti cont si de cele 4 zile de carantina.

Te rugam sa pui in colet factura si formularul de retur (care sunt pe aceeasi pagina), completat cu codurile produselor pe care le returnezi, codurile produselor dorite la schimb, marimile acestora (daca este cazul), contul IBAN si numele titularului de cont.

Avem rugamintea ca produsele sa fie in ambalajul original (cutie) si, suplimentar, intr-o punga/ folie si sa sigilezi cu banda adeziva.

Mentionam ca returul nu presupune primirea produselor solicitate la schimb in momentul in care curierul ajunge la tine pentru preluarea produselor pe care le returnezi. Produsele returnate trebuie sa ajunga mai intai la noi, unde vor sta 4 zile intr-o zona de carantina.
 

Important:  Vom expedia produsele dorite la schimb doar dupa procesarea returului. Termenul maxim de procesare este de 14 zile de la receptionarea produselor si acceptarea lor, va rugam sa tineti cont de cele 4 zile de carantina.

Daca ai nevoie de alte informatii legate de statusul returului tau, ne poti contacta la online@sportvision.ro, folosind titlul ”Status retur”.

 

 1. Pot alege plata la livrare?

Desigur, daca nu doresti sa efectuezi plata online, la plasarea comenzii poti selecta ca modalitate de plata – plata ramburs.

 

 1. Care este costul transportului?

Costul standard al transportului este de 18 lei oriunde in tara. Pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit.

 

 1. Pot schimba adresa de livrare a comenzii deja confirmate?

Adresa de livrare poate fi modificata de noi, DOAR in primele 12 de ore de la inregistrarea comenzii. Te rugam sa ne scrii noua adresa de livrare la adresa de email  online@sportvision.ro, folosind titlul “Modificare adresa”,
 

Mentionam ca firma de curierat va fi informata de modificarea adresei in momentul in care coletul este preluat de curier, iar AWB-ul va deveni activ.
 

 1. Nu am primit coletul, desi a fost depasit termenul de livrare. Cum pot afla informatii?

In cazul in care comanda ta a fost procesata, iar coletul nu a ajuns la tine, depasindu-se termenul standard de livrare de minim 10 zile lucratoare, te rugam sa verifici statusul livrarii in baza numarului de AWB primit in emailul de confirmare a comenzii, accesand site-ul www.urgentcargus.ro.

Daca AWB-ul nu este activ, te rugam sa ne contactezi la adresa online@sportvision.ro, folosind titlul “Colet nelivrat”.
 


10.    Ce beneficii imi aduce inregistrarea pe site si cum pot sa-mi activez contul de client?

Inregistrarea unui cont pe site-ul nostru iti ofera posibilitatea de a primi informatii referitoare la statusul comenzii inregistrate.

Pentru a activa contul, este nevoie sa iti verifici adresa de email furnizata la inregistrare si sa confirmi faptul ca este adresa ta. Asigura-te ca furnizezi o adresa la care ai acces in permanenta, pentru ca vei primi aici toate datele legate de comanda ta: pret total, numarul AWB, detalii legate de anulare de produse etc.

 

 1.  Cum pot obtine un cod promotional?

Toti utilizatorii noi care isi fac un cont pe sportvision vor primi un voucher in valoare de 30 de lei, pe care il pot folosi la prima comanda (daca aceasta este in valoare de minim 300 de lei).  Acest voucher este valabil doar online, nu poate fi cumulat cu alte promotii si nici nu poate fi returnat in bani.

 

 1. Cum pot folosi codul promotional obtinut?

Codul promotional se introduce la plasarea comenzii in sectiunea “CODURI PROMOTIONALE”, inainte de a complete adresa de livrare.  Va rugam sa confirmati pentru a se aplica reducerea.
 

Important:

Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre comanda ta, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail online@sportvision.ro.

Dorim sa iti aducem la cunostinta ca este posibil ca raspunsul nostru sa soseasca cu intarziere. Acest lucru se datoreaza situatiei generate de pandemia Covid-19 si volumului foarte mare de comenzi si de mesaje primite in ultima perioada. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create si te asiguram ca echipa noastra depune toate eforturile pentru ca tu sa primesti produsele comandate, in siguranta si cat mai curand posibil.