pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Sunt datele mele personale protejate?
Sunt datele mele personale protejate?
Alte întrebări
16.01.2024.
Alte întrebări

Sunt datele mele personale protejate?

16.01.2024.

Sport Vision Trading, prin „www.sportvision.ro”, asigura protectia datelor personale ale clientului, care au devenit cunoscute prin completarea formularului online de înregistrare si achizitie. Această obligație încetează să se aplice dacă clientul a furnizat date incorecte.
În conformitate cu legea aplicabilă și clauzele acestor Termeni și Condiții Generale, Sport Vision poate folosi datele personale ale Clientului exclusiv și exclusiv în scopurile prevăzute în contract.
Sport Vision Trading, prin „www.sportvision.ro” are dreptul de a utiliza informatiile pentru oferta de bunuri si/sau servicii catre Client, pentru actiuni promotionale, trimitere de mesaje publicitare, felicitari, organizare de tombole, intrebari, pentru statistici si orice alte scopuri legitime, cu excepția cazului de obiecție expresă a acestora, trimise la următoarea adresă de e-mail: online@sportvision.ro  
Prin înregistrarea pe www.sportvision.ro, clientul este de acord să primească mesaje personale despre oferte și oferte curente pe adresa sa de e-mail, pe care a introdus-o în timpul înregistrării. În cazul în care clientul nu dorește să primească mesaje promoționale, acesta își poate anula abonamentul printr-un link special de ștergere încorporat în fiecare mesaj promoțional.

Articole asemenatoare