pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Alege-ti sportul care ti se potriveste!
Antrenament
09.05.2017.
Antrenament

Alege-ti sportul care ti se potriveste!

09.05.2017.

Fie ca iti place sa te antrenezi alergand, dansand sau prin orice alta forma de sport, colectia Champion Training este pentru tine. Aceasta iti ofera confortul si suportul de care ai nevoie, pe tot parcursul antrenamentului.

Imbracamintea Champion Training  se imparte in 4 categorii: fitness, dans, alergare si sporturi de lupta.

Pentru pasionatii de dans, imbracamintea este gandita astfel incat sa ofere permanent o senzatie de moale si confortabil. Imbracamintea este usor mai larga, iar in compozitia ei predomina bumbacul. Insa pe masura ce intensitatea antrenamentelor creste si compozitia tinde sa se schimbe catre materiale sintetice  pentru a face fata necesitatii de a elimina transpiratia si de a rezista uzurii mai intense. Ca si punct suplimentar, imbracamintea de dans Champion este si stylish, ofera un aer modern datorita cusaturilor, materialelor folosite, imprimeurilor folosite si croielii bine gandite.

Pe partea de fitness, pentru sportivele mai avansate, Champion detine gama PRO TECH, care are ca si calitati tehnice o elasticitate iesita din tipare, suport muscular ce asigura protectie impotriva accidentarilor, bluze si pantaloni de compresie.

O alta inovatie dezvoltata de Champion pentru gama de antrenament, este sistemul de control al mirosului neplacut, numit FreshIQ, pentru a te simti fresh pe parcursul intregului antrenament.

Ca si tehnologie brevetata pentru eliminarea transpiratiei si a umiditatii textilelor, Champion aduce pe piata Vapor Technology, un material care se usuca foarte repede si este foarte lejer.

Colectia de colanti, pe langa o multitudine de  printuri 3D care scot in evidenta formele sportivelor, au si o banda elastica de 7-9 cm jurul taliei pentru o sustinere lombara si pentru a se pastra ferm in jurul taliei fara sa se ridice sau sa coboare in timpul exerciilor, indiferent de natura lor.

Un alt sistem tehnic folosit de Champion la productia de pantaloni de antrenament pentru femei, este DuoFOLD by Champion THERMatrix, care urmareste distribuirea racorii pe suprafata pielii fara straturi suplimentare, si care creaza mici buzunare de aer ce stocheaza caldura generata de corp.

Pe partea de tricouri, maieuri si bustiere, Champion foloseste tehnologia  Vapor, tehnologie realizata prin folosirea de materiale ultrausoare si subtiri ce se usuca foarte repede si ofera permanent o senzatie de racoare.

Din garderoba oricarei sportive nu trebuie sa lipseasca bustiera, pentru protectie si sustinere. Bustierele au diferite stiluri, fie cu fermoar, fie cu bretelele subtiri sau late, in “V” in “X”, bretele fixe sau reglabile, etc. Exista cate un model potrivit pentru stilul fiecareia.

Colectia de imbracaminte si incaltaminte Champion Training te asteapta deja in magazinele Sport Vision, dar si online aici.

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...