pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Regulament campanie  Champions League
Actiuni in Sport Vision
25.05.2018.
Actiuni in Sport Vision

Regulament campanie Champions League

Regulament campanie Champions League
25.05.2018.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Ghicește cine câștigă Finala Champions League

ART. 1 - ORGANIZATORUL

1.1 Organizatorul campaniei “Ghicește cine câștigă Finala Champions League” este Sport Vision Trading SRL, o societate înmatriculată și organizată în conformitate cu legile din România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/14169/2014, cod unic de identificare 33878190 și sediul social în București, sector 2, strada Dinu Vintilă nr. 11, clădirea Eurotower, etaj 7, (denumită în continuare "Sport Vision"), reprezentată legal prin Dna. Dragana Krstic, în calitate de Administrator, denumită în continuare „Organizatorul”.

1.2. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament (denumit în continuare „Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toţi participanţii.

1.3. Prin participarea la această Campanie, Participantul declară că a fost informat despre conținutul Regulamentului și că își exprimă acordul pentru participare. Participanţii se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor termenilor, condiţiilor şi prevederilor prezentului Regulament.

1.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, fără o informare prealabilă. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfașurarea Campaniei. Orice modificare/completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse în acte adiționale și vor fi comunicate către public prin publicarea lor pe pagina de Internet www.sportvision.ro

1.5. Validarea câștigătorului și oferirea premiului revine Organizatorului.

ART. 2 - DURATA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania este organizată și se desfășoară în cadrul centrului Colloseum Retail Park, Șos. Chitila nr. 248, sector 1, București. Campania se va desfășura în perioada 25 mai – 26 mai 2018, in intervalul orar 12:00 – 21:00, câștigătorul urmând a fi anunțat telefonic în data de 27 mai, conform prevederilor Art.6 de mai jos.

ART.3 – REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

3.1. Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, pe întreaga durată a concursului, în oricare dintre următoarele modalități:

· în urma unei solicitări scrise trimise la adresa București, sector 2, strada Dinu Vintilă nr. 11, clădirea Eurotower, etaj 7;

· pe pagina de Internet www.sportvision.ro

· în cadrul magazinului Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park.

3.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizată în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informațiile pe care astfel de materiale le pot conține vor fi interpretate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

ART. 4 - DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. Se pot înscrie în vederea participării la Campaniei numai persoanele fizice („Participanții”) cu domiciliul sau reședința în România și care, la data începerii Campaniei, au împlinit vârsta de 18 ani.

4.2. Nu pot participa la Campanie următoarele categorii de persoane:

- angajații SPORT VISION. și ai distribuitorilor acesteia, precum si rudele acestora (copii/părinți, frați/surori, soț/soție);

· angajații companiilor implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea Campaniei, precum si rudele acestora (copii/părinți, frați/surori, soț/soție);

· persoanele fizice implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea Campaniei sau rudele acestora (copii/părinți, frați/surori, soț/soție)

· persoanele care nu au posibilitatea să ridice premiul câștigat din magazinul Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park.

ART. 5 - PREMIUL ȘI PROCEDURA DE ACORDARE

5.1. Premiul Campaniei este următorul:

Un voucher in valoare de 400 lei care se va acorda prin tragere la sorți de către unul dintre angajatii magazinului Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park, astfel desemnat în acest sens, la sfârșitul Campaniei, respectiv pe data de 27 mai 2018.

5.2. Dacă Organizatorul nu decide în mod expres altfel, premiul Campaniei nu poate fi înlocuit cu un alt bun sau serviciu și nici nu poate face obiectul unei înstrăinări.

ART 6 MECANISMUL CAMPANIEI

6.1. Condiții privind înscrierea validă în Campanie

Pentru participarea validă la Campanie este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:

(1) Participantul trebuie să aibă drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus.

(2) Vizitatorii centrului Colloseum Retail Park pot participa la Campanie exclusiv prin completarea formularului pus la dispoziție de către Organizator cu respectarea condițiilor solicitate ce sunt prevăzute la Alineatele (3)-(6), precum și la Art.7. 1 de mai jos. Formularul pe care Participantii îl vor completa se regăsește la Anexa 1 a prezentului Regulament.

(3) Organizatorul va pune la dispoziția Participanților respectivul formular atât în cadrul magazinului Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park (casa de marcat), cât și în galeria comercială și în parcarea centrului Colloseum Retail Park.

(3) Participanții vor trebui să selecteze atât una dintre cele doua variante înscrise pe formular, reprezentând opțiunea lor cu privire la câștigătorul Finalei Champions League, cât și să precizeze numele, prenumele și numărul de telefon, în vederea desemnării câștigătorului și acordării premiului.

(4) Formularele astfel completate vor fi depuse de către Participanți în urna special amplasată în magazinul Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park.

(5) Necompletarea tuturor câmpurilor formularului de către Participanți va atrage, în mod automat, invalidarea participării.

 (6) Participarea se va face exclusiv în perioada Campaniei menționată la Art. 6.2.1.de mai jos.

(7) Extragerea câștigătorului dintre Participanți (ce au îndeplinit pașii menționați la Alineatele (1)-(4) de mai sus) se va face prin tragere la sorți de către un angajat desemnat în acest sens de către Sport Vision, a unuia dintre formularele valid completate. Extragerea câștigătorului va avea loc în data de 27 mai 2018, ora 14:00, urmând ca Participantul desemnat câștigător să fie anunțat telefonic în cursul zilei de 27 mai.

6. 2 Modalități de înscriere în Campanie

6.2.1. Campania “Ghicește cine câștigă Finala Champions League se va desfășura în perioada 25 mai – 26 mai 2018 (ora limită 21:00), timp în care Participanții pot completa formularul pus la dispoziția vizitatorilot atât în cadrul magazinului Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park (casa de marcat), cât și în galeria comercială și în parcarea centrului Colloseum Retail Park.

6.2.3. Orice încercare de fraudare se va solda cu eliminarea participantului/participanților în cauză din Campanie, fără ca Organizatorul să fie obligat să-i anunțe pe cei invalidați, în prealabil.

6.2.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a întreprinde verificări pentru a preveni eventuale tentative de fraudare.

ART. 7 - CONDIȚII DE VALIDARE

Condiții de validare a participării

Pentru ca o participare să fie luată în considerare în concurs, aceasta trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

· Participantul să îndeplinească dreptul de participare de la Art. 4;

· Participantul trebuie să completeze, conform Art. 6, toate câmpurile formularului pus la dispoziția vizitatorilor atât în cadrul magazinului Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park (casa de marcat), cât și în galeria comercială și în parcarea centrului Colloseum Retail Park;

· Premiul va putea fi revendicat în perioada 28 mai – 27 iunie 2018, în intervalul 10:00 – 22:00, din magazinul Sport Vision din cadrul centrului Colloseum Retail Park.

ART. 8 - TAXE ȘI IMPOZITE

Organizatorul se obligă să rețină și să vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiul acordat câștigătorului cu cetățenie română în conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificările și completările ulterioare.

ART 9 – LIMITAREA RĂSPUNDERII

9.1 Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

9.2 Organizatorul Campaniei nu va avea nicio răspundere și nu va putea fi implicat în niciun litigiu legat de deținerea sau de proprietatea asupra ambalajelor promoționale cât și în ceea ce privește eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către Participant în legătură cu această campanie, excepție făcând cele prevăzute de OG99/2000 aprobată prin Legea nr. 650/2002.

9.3 În eventualitatea unei dispute asupra validității unei intrări în cadrul acestei Campanii, decizia Organizatorului este definitivă.

9.4 Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru:

1. Imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului dorit;

2. Reclamațiile referitoare la premiul câștigat, ulterioare momentului semnării procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate în considerare de către Organizator;

9.5. Participanții acceptă cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator în privința câștigătorului, precum și a calendarului ulterior al Campaniei sau a altor schimbări legate de implementarea acesteia. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respectă regulile competiției sau în privința căruia există dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa Campaniei. Participanții vor pune la dispoziția Organizatorului datele de contact relevante (numele, prenumele, și numărul de telefon mobil) în vederea extragerii și validării premiului.

ART. 10 - PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

10.1 Prin participarea la Campanie, Participanții declară că sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament, precum și cu prevederile Politicii de confidențialitate, disponibilă la http://www.sportvision.ro/politica-de-confidentialitate și sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a Sport Vision, să fie prelucrate și utilizate de acesta (personal ori prin împuternicit) în scopuri precum: înmânarea premiului câștigătorului, înregistrarea și validarea câștigătorilor Campaniei, activități de marketing direct precum informarea persoanelor incluse în baza de date a Sport Vision prin diverse mijloace de comunicare -, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege- cu privire la alte acțiuni desfășurate în viitor de către Organizator, trimiterea către participant de diverse materiale publicitare, informative și/sau obiecte promoționale și/sau mostre. Organizatorul se obligă ca datele personale colectate si procesate să nu fie difuzate către terți cu excepția împuterniciților săi.

10.2 Prin înscrierea la această Campanie, participanții declară că au citit si sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament și înțeleg și sunt de acord ca, în cazul în care vor câștiga, numele și localitatea de reședință să fie făcute publice și folosite în scopuri publicitare, fără alte obligații sau plăți. La cererea scrisă, semnată și datată a persoanei vizate, adresată Sport Vision în mod gratuit, Sport Vision va confirma utilizarea datelor sale sau va înceta orice prelucrare a acestora. De asemenea, Sport Vision va rectifica, actualiza, bloca, șterge pseudonimiza sau transforma în date anonime toate datele a căror folosire nu este conformă dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al PARLAMENTULUI EUROPEAN și al CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

10.3 Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al PARLAMENTULUI EUROPEAN și al CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date ale Participanților stocate pe durata Campaniei și ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la Campanie și să le utilizeze conform legislației în vigoare.

ART. 11 - ÎNCETAREA / ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI. FORȚA MAJORĂ

11.1 Campanie poate înceta înainte de împlinirea perioadei prevăzute în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a asigura desfășurarea în bune condiții a Campaniei.

11.2 Forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi prevăzut, controlat sau remediat de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.

11.3 Campania poate înceta înainte de împlinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendată oricând în baza liberei decizii a Organizatorului, cu condiția că acesta să comunice în prealabil o astfel de situație.

ART. 12 – LITIGII

12.1 Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în instanțele judecătorești române competente din municipiul București.

12.2 Eventualele reclamații legate de derularea Campaniei se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data anunțării publice a câștigătorilor. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație.

ART. 13 - ALTE CLAUZE

13.1 Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale și aplicabile tuturor Participanților.

13.2 Premiul neacordat sau nerevendicat pentru o perioada mai mare de 1(una) luna vor rămâne în posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesară sau potrivită intereselor sale.

13.3 Prin participarea la Campanie, Participanții sunt de acord să respecte regulile și alte condiții stabilite de Regulament.

13.4 Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea și desfășurarea Campaniei.

Organizatorul

SPORT VISION TRADING S.R.L.

Prin reprezentant legal,

Dragana Krstic

Articole asemenatoare

14.
May.
Actiuni in Sport Vision
Sanatatea voastra a fost si ramane prioritatea noastra. Datorita noilor reglementari cu privire la masurile de siguranta, avem rugamintea sa respectati recomand...
07.
Mar.
Actiuni in Sport Vision
De 8 Martie, Sport Vision ti-a pregatit o surpriza si iti ofera zeci de produse cu reducere de 20%! Promotia este valabila pentru produsele de femei din lista a...
11.
Feb.
Actiuni in Sport Vision
Iubirea se sarbatoreste in magazinele Sport Vision! In perioada 11 – 14 februarie cumperi 2 produse din aceeasi categorie si primesti 14% reducere. Grabe...
17.
Jan.
Actiuni in Sport Vision
In luna ianuarie, Sport Vision ti-a pregatit o surpriza: comanzi de pe site cu 20% reducere la cumparaturi de minim 400 de lei.
27.
Dec.
Actiuni in Sport Vision
In aceasta iarna venim in intampinarea pasionatilor de sport cu o serie de reduceri irezistibile de pana la -50%  pentru produsele achizitionate din magazi...
15.
Dec.
Actiuni in Sport Vision
La inceputul lunii decembrie, Sport Vision Romania a deschis un nou magazin de echipamente sportive la etajul 1 al mall-ului Plaza Mall din Bucuresti. Noul spat...
17.
Oct.
Actiuni in Sport Vision
La început de toamnă, am deschis în Iulius Mall Cluj cel de-al cincilea magazin Sport Vision. Pe data de 15 octombrie am...
02.
Sep.
Actiuni in Sport Vision
Toamna se numără bobocii... dar și promoțiile pentru noul an școlar pe care Sport Vision le-a pregătit pentru cei mici!
06.
Jul.
Actiuni in Sport Vision
Este iulie, este vară, iar Sport Vision îți propune pentru luna iulie prețuri reduse la una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci sport din...
06.
Jun.
Actiuni in Sport Vision
La începutul acestei luni, am deschis la Iulius Mall Iași primul magazin din nord-estul României. Pe data de&n...