pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

NIKE HYPERVENOM 3
Fotbal
14.02.2017.
Fotbal

NIKE HYPERVENOM 3

14.02.2017.

Ghetele Nike Hypervenom 3 sunt proiectate pentru a oferi atacantilor un control sporit si capacitatea de a trece de aparare cu o incredere fara egal. Noua zona de lovire este menita sa transforme portarul intr-un baiat de mingi.

Noile ghete de fotbal au fost concepute pentru 2 lucruri: sa rupa defensiva si sa marcheze. Hypervenom a suferit in noua versiune un makeover radical prin trecerea la Flyknit si introducerea unei talpi noi. 

Nike Hypervenom 3 detine o multime de tehnologii calculate sa ridice ghetele la cel mai inalt rang al eficientei si vitezei printre care:

  • Dynamic fit -  pantoful se simte ca o soseta care porneste direct din gheata si se muleaza pe glezna
  • Cabluri Flywire integrate care blocheaza piciorul intr-o pozitie si poate fi adaptat fiecarei forme de picior (nu mai e relevant cat de lata sau ingusta e laba piciorului)
  • Zona de lovire speciala Nike HyperReactive este proiectata sa ajute atacantul in lovituri precise si puternice, iar bilutelr de spuma PORON sunt distribuite in zona de lovire si ofera un retur al energiei pentru a optimiza viteza loviturii.
  • Toungless, constructie fara limba – este integrata in partea superioara, toata gheata fiind realizata dintr-o singura bucata pentru mai putina distragere a atentiei.
  • ACC Technology, “All Condition Control”  - materialul din partea superioara este tratat pentru a oferi un control consistent in conditii uscate sau umede.
  • Nike Skin Technology - diferit  de constructia traditionala bazata pe straturi multiple, materialul dublat din mesh minimizeaza straturile de material si aduce piciorul mai aproape de minge.
  • HyperReact Plate, pentru tractiune ridicata, platosa variza in grosime oferind flexibilitate si suport impreuna cu partea din fata a piciorului subtire ce flexeaza pentru miscari rapide si agile.
  • Nike Zoom, unitate de aer localizata in calcai pentru o amortizare subtila si cu timp bun de raspundere.

Avand doar 196 de grame, ghetele Hypervenom 3 reprezinta cu siguranta arma imbatabila a oricarui atacant.

Va asteptam in magazinele Sport Vision pentru a testa si proba noile ghete de fotbal Nike Hypervenom 3 pentru iarba, teren sintetic si fotbal in sala.