pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Sport Vision deschide cel de-al cincilea magazin la Cluj
Actiuni in Sport Vision
17.10.2016.
Actiuni in Sport Vision

Sport Vision deschide cel de-al cincilea magazin la Cluj

17.10.2016.

Pe data de 15 octombrie 2016, portofoliul Sport Vision România s-a mărit cu un nou magazin, deschis în incinta Iulius Mall Cluj, situat la etajul unu al centrului comercial.

Începând cu data de 15 octombrie, sportivii din Cluj și împrejurimi, amatori sau profesioniști vor putea alege din cea mai vastă gamă de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii de la brand-uri renumite. Sport Vision este partener internațional pentru: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Colmar, Timberland etc. 

Totodată detinem licența pentru numeroase brand-uri printre care: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor. 

Sport Vision vă promite o atmosferă energică, prietenoasă, dar și nenumărate surprize și reduceri de 20%, cadou de deschidere. Cea mai mare surpriză este pop-up store-ul BUZZ care se deschide în interiorul magazinului Sport Vision. BUZZ vă propune colecții complete de streetwear și lifestyle, unele în ediții limitate, disponibile doar în magazinul nostru.

Vă așteptăm la cumpărături!

Articole asemenatoare

06.
Jun.
Actiuni in Sport Vision
La începutul acestei luni, am deschis la Iulius Mall Iași primul magazin din nord-estul României. Pe data de&n...
31.
Mar.
Actiuni in Sport Vision
Finalizarea fazei a doua de constructie a Shopping City Timisoara, plănuită pentru data de 31 martie 2016, va aduce pe piață cel mai mare și mai modern centr...
07.
Dec.
Actiuni in Sport Vision
Echipa Sport Vision este deosebit de încântată să anunțe lansarea magazinului online în România. Noul magazin virtual reprezintă un p...